Monday, 25 May 2015

Assalammualaikum
selamat pagi

Jarang aku update blog pepagi
tapi sebabkan aku ada masa terluang jadi lecture pun belum masuk lagi dan aku bosan teramat sangat ni
bila nak masuk minggu minggu akhir sebelum habis semester ni sibuk dia berganda ganda
aku rasa tak sibuk mana pn tapi bila tak buat kerja sibuk dia banyak plak

Sebenarnya aku update blog ni nak wish birthday aku sendiri
hhahaha
aku nak jadi yang ptme wish untuk diri sendiri


Hai najlaa
happy birthday to you
semoga Allah mempermudahakan segala urusan kau
semoga berjaya dunia akhirat
jadi anak yang solehah untk mak abah
 happy birthday najlaa :)

Monday, 18 May 2015

Happy birthday adik adik

Happy birthday to my beloved adik adik 
Najmi rahim dan najwa rahim
Walaupun birthday korang lain lain hari tapi akak nak update juga sesama
My wish for both of you
Selamat hari lahir
Semoga berjaya dunia akhirat
Semoga apa yang diigini dan dihajati tercapai
Jadi anak yang soleh dan solehah
Solat jangan tinggal
Doa untuk mak tiap2 hari .jangan lupa
Ingat pesan mak
Adik adik akak dah besar dah
Akak minta maaf xmampu nak bagi hadiah mahal2 .akak harap apa akak buat boleh gmbira kan korang
Akak tahu adik adik akak sedih bila tengok orang lain dengan parent masing masing
Bila dengar apa apa cerita pn akak tau korg berharap mak ada
Akak harap sangat korang tabah kuat
Akak tahu adik adik akak semua kuat2 mampu hadapi dugaan .
kita semua kuat nak hadapi .
Take care of yours self
akak sayang adik adik akak
Always smile
And make abah proud 
Happy birthday mi dan wa