Saturday, 3 January 2015

selamat tahun baru

assalammualaikum dan selamat malam

hey hey
aku nak wish selamat tahun baru kat semua
selamat datang 2015
oh tidak aku dah makin bertambah usia*tangan letak kat muka gaya terkejut
aku pun tak rasa sangat tahun baru macam tak sedar pun ada juga
alih alih je dah masuk tahun baru haha
aku busy sangat sangat kot .eh?
haha yeke? aku busy stdy nak  final subjek susah kot
aku kena gigih sikit kot *padahal lagha macam lagi banyak je

aku juga nak cakap aku dah habis jawab dua kertas
yeahhhhhhh
hahahaha
gaya macam dah habis semua paper je kot
biar la aku nak suka suka pun
aku ada 5hari gap sebelum teruskan kertas yang seterusnya
jadi aku perlu berhenti menaip dan sambung belaja
its time to go
tatatatatatatatata :)

No comments:

Post a Comment