Thursday, 14 August 2014

memory never fade




assalammualaikum :)
memori dan kenangan tidak akan pernah padam dalam kotak ingatan kita
banyak kenangan manis dan pahit berlaku setiap hari
setiap hari memori baru akan tercipta
tak setiap hari perkara yang sama berlaku
ada juga perkara yang ingin dilupakan dan  nak sangat kita ingat

yeahh
macam aku juga
setiap hari banyak benda yang berlaku dalam masa 24jam
masa tidur pun ada benda yang akan berlaku
contohnya macam mimpi
bila kita bangun tidur kita akan ingat juga apa yang kita mimpi
ada benda yang aku suka sangat ingat dan ada benda yang aku memang tak nak ingat pun
normal la bagi manusia biasa macam aku ni

bila cakap mengenai kenangan aku teringat kengkawan dekat matrik dulu
memang rindu cepat je masa berlalu
rindu classmate
rindu lecture kat sana lagi lagi math garang kot asyik kena marah je
tapi bila jumpa personal kemain baik lagi
rindu lecture koku
rindu nak main bola tampar petang petang
main bola dalam hujan rebut rebut gelanggang dengan group lain
kena marah sebab tak amik bola tu dah la baru bangun sumpah blur nasib baik dyorg marah balik budak tu haha lawak je
rindu nak jogging kat keliling kms lepas tu lepak kat taman permainan untuk anak lecture then makan aiskrim kat dataran kosmik
mesti depan surau tu bila nak maghrib baru bangun balik hostel
bawa basikal round round kms
ya Allah rindunyaa
disebabkan rindu aku tengok semua gamba berulang kali
dah la banyak tapi aku tengok juga
semua gamba tu buat aku tersenyum sendiri
dan datang la mood rajin aku nak edit gamba

lihat la sndiri !



nilah classmate aku 
sm1k3t3
aku tahu gamba ni tak nampak sangat pun 
biar aku je nampak .hahaha
banyak sangat gamba 
aku macam nak letak semua 
tapi bila tengok macam seribu lebih so aku pilih random je la 

aku rasa dah habis dah aku buat post pasal kenangan ni 
cukup la sampai sini saja 

selamat malam :)