Saturday, 26 July 2014

assalammualaikum
selamat malam
selamat berpuasa kepada semua muslim  :)

lama dah tangan ni tak menaip pepanjang
malam ni tetibe rajin plak nak menaip
macam la esok free tak kerja
punya la banyak benda nak bagitahu sebelum sebelum ni tapi disebabkan malas dan tak ada masa jadi semuanya tergendala

beberapa bulan yang lalu aku telah menyertai satu program bersama masyarakat
cehh kira macam khidmat masyarakat la ni
pergi ke sebuah sekolah lepas tu menyertai program bersama mereka
walaupun penat tapi we have fun there!

post kali ni aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada semua yg wish birthday aku*acah acah ramai je hahaha

kepada abah
thanks sangat sangat sangat  blnja akak makan
wa dengan mi thanks nyanyikan akak lagu birthday
serius nangis dah masa dengar tu nasib baik kat ostel kalau kat rumah mesti lagi teruk
kepada atie dayah nadiah dan miza
thanks buatkan perkataan birthday tu
juga kepada ana syahida
thanks nyanyi lagu ,buat video wish birthday macam macam la thanks tau
thanks sangat sangat!







thanks semua

selamat malam

assalammualaikum