Thursday, 22 May 2014

assalammulaikum

hai kawan kawan
beberapa last week aku join trip ke taman negeri endau rompin
dekat pahang
first time aku join benda benda macam ni
sebelum ni mana lah abah bagi aku ikut
excited juga la nak g sana
adik aku pun ikut
ni aktiviti kelas aku tapi disebabkan tak cukup orang aku bawa la
lagipun dia memang nak ikut
dalam bas tu dapat la juga aku tidur kejap
walaupun payah gila nak tidur
tapi dapat juga la tidur lepas tu
sampai sana buat aktiviti memang best
sampai nangis nangis sebab aku geli tengok pacat tu
ya Allah serius aku geli sangat

paling best bila sampai air terjun
cantiknya air terjun tu
sungguh indah ciptaan Allah
rasa tak puas berehat rehat kat situ
nak balik rasa sayang sangat

walaupun dua hari je tapi banyak juga la pengalaman baru yang aku dapat
pengalaman dan saat indah bersama kawan kawan
harap ada program macam ni lagi
kalau budak kelas rancang pun tak pe
bmfu :)



my friend and my liitle sister :)

air terjun :)

nak balik dah 
miss the moment :')

sampai sini ja dulu k
selamat malam

No comments:

Post a Comment