Wednesday, 1 January 2014

2013 .

assalammualaikum

selamat tahun baru
now the year has change
welcome 2014 and good bye 2013
now i gonna be 20
oh no. i left my teen and become ty ty
dah boleh kahwin cam ni .cehh ,haha
tak pe selagi masih belumm sampai birthday aku
maka aku masih lagi 19 tahun
yeah .. sweet 19 lagi :)
orang duk rehat rehat nak tunggu tahun baru aku bersusah payah bertungkus lumus  menjawab exam malam tadi
keluar dari dewan pun nak pukul 12 malam
kemain lapar lagi
pape pun aku dah jawab dua paper tinggal lagi empat je
ha tak larat
aku rasa nak balik rumah duk rumah je
demi cita cita aku teruskan berjuang !
alhamdulillah aku boleh la juga jawab daripada tak boleh kan
aku sedar banyak juga salah tapi aku dah cuba sehabis yang mampu
aku perlu redha dan tawakal je la
inshaAllah Allah ada akan bantu


tahun 2013 dah pun berlalu
banyak kenangan manis dan pahit
tahun yang penuh dengan suka duka tangis ketawa
tahun yang perit
tahun yang amat payah buat aku
tahun di mana aku kehilangan seorang ibu
tahun dimana tamatnya aku tak akan melihat mendengar mak menderita menahan menhadapi sakitnya
tahun yang banyak air mata aku mengalir
tahun terakhir aku melihat mak :)




sahabat <3

ilovethemsomuch
please don't take them from me
please stay beside me 
i know i always hurt you with my words
im so sorry



tasik ayer keroh
 ni pertama kali aku datang kat sini
tak pernah perasan pun ada taman kat sini
haha
teruknya aku 
masa ni  ramai sangat pengunjung
jadi kami hanya riadah macam tu je la
main buaian tangkap gamba 

gamba kat bawah ni kali kedua datang
kami berkayak
memang tak ramai orang
 tak dah la penuh tasik tu
lagipun bukan cuti umum masa ni
yang ramai ramai tu classmate 







No comments:

Post a Comment