Monday, 30 September 2013

new life

assalamualaikum dan selamat malam

agak lama aku tak update pape kat blog ni
sudah makin sibuk sekarang
post sebelum ni aku ada cakap nak buat persediaan untuk menyambung pelajaran kan?
jadi kali ni aku nak bagitahu aku dah pun menyambung pelajaran
alhamdulillah

suasana baru
kawan baru
lecture baru
semua nya baru bagi aku
tempat ni asing juga la
dan dekat dengan rumah aku
tu yang paling seronok
hee

roommateku adalah dari negeri yang sama
kawan-kawan sekelas banyak yang dari luar
kira macam dari setiap negeri ada wakilnya la
jadi macam-macam loghat ada
kelante ,ganu,penang,kedah
dan macam-macam lagi la

post kali ni tak sempat nak upload gamba
jadi next time akan ad gamba la
kerja pun banyak
esok ada test
tapi aku tetap nak mencurahkan idea
untuk melapangkan minda da hati
cehh
heheeh
rasanya sampai sini je aku mampu nak menaip
kejap lagi nak fokus study pula



selamat malam
assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment