Saturday, 29 June 2013

assalammualaikum dan selamat malam

er'
dalam keadaan letih dan penat aku menaip ayat-ayat untuk coretan kali ini
aku gagah kan mata aku dari tertutup
hehe..
my new life  ~
sekarang aku buat part time job
bagi aku kerja tu okay
bestla juga.walaupun tak penat mana tapi aku suka.lebih-lebih lagi bila kena belajar benda baru .aku pasti akan teruja bila nak buat.bila salah grrr
takut tau tak.nanti kena marah
visi kerja aku senang je
buat sesuatu unutk kesenangan diri sendiri dan orang lain :)
peace!