Monday, 13 May 2013

assalammulaikum dan selamat tengahari :)

post kali ni aku nk cerita mengenai pengalaman aku dudk di hostel
hostel? macam budak sekolah berasrama plak.
tapi tu yang aku rasa masa tinggal kat situ
cara dia sebijik macam kita budak sekolah cuba ada beza sikit-sikit je
but it fun :)
first time nak tinggl berasingan dengan keluarga aku takut sangat + excited
aku berharap sangat dapat roommate yang baik
alhamdulillah Allah perkenan kan doa aku
aku dapat tiga orang roommate.sorang india dan dua orang melayu
aku dari melaka, kaya dari klang.ana dari pahang dan irah dari terengganu
hampir setahun kami tinggal sama-sama
masing-masing ada perangai masing-masing
but
kita semua berolak ansur antara satu sama lain
terima kekurangan masing-msing dan hidup dengan gembira

ucapan untuk mereka
: terima kasih sangat sangat menjadi roommate yang baik
 terima kasih untuk semua benda atau makannn yang pernah aku ambil
 terima kasih sahabat

aku sayang korang macam adik-adik aku
yela aku kan yang paling tua kat dalam bilik tu
aku harap korang semua berjaya dalam bidang masing masing
dan semoga persahabatan kita berkekalan sampai bila-bila
aku harap suatu hari nanti kita akan berjumpa lagi


tabik semua !

peace :)

apa tuuu :D




last class :')




lastly aku nak ucapkan terima kasih kepada 
ana shahida
kerana bagi benda kat bawah ni


bukan bear tu tapi coklat dan simple note
muka bear tu kau abaikan
bila masa kau letak coklat ni dalam kotak cawan aku
aku tak perasan pun
dah beberapa hari balik 
adik aku nak tengok cawan aku buka
eh?
terus teruja 
hahaa
thank you so much!
i always miss you
and i love you
don worry i dont forget you 
hope you sucess in our life 
and be a good daughter
 good wife and good mother*in future

note yang kau bagi akan ku simpan dan kubawa bila sambung belajar nanti


yang lain-lain tu aku sayang korang juga
:)

salam





No comments:

Post a Comment