Wednesday, 23 May 2012

ngee :)

Assalamualaikum . Hai . Sekarang dah pukul 10.18pm dan saya sepatutnya sedang baring sambil guling-guling ke kanan dan kiri  merehatkan diri dan otak untuk bekerja FULL pada hari esok ! tapi saya masih duduk menghadap lappy dengan macam-macam benda nak buat .
Sambil tangan laju menaip apa yang terlintas di akal fikiran sekarang ni saya masih lagi sempat berchatingg dan lepas habis menbalas chat kawan saya dah tak tahu nak tulis apa.*garu-garu kepala yang tak gatal ! >.<

sekarang dah 23.5.2012 bermaksud sudah lama saya bekerja . kawan-kawan dah mula menyiapkan diri untuk menyambung pelajaran tapi saya still kerja lagi sedih pun ada jugak sebenarnye tengok kawan - kawan excited nak pergi belaja .keputusan saya tak ada la teruk pun masih okay dan layak melanjutkan pelajaran . :( mungkin ada hikmah nye bukan rezeki saya untuk pengambilan pertama  :')
ada pak cik yang pengambilan pelajar untuk kolej tuuuu dia bagi saya ambil kos yang okay la tapi saya tak dapat buat keputusan and satu hari dia tanye
pakcik : najlaa dah tak nak sambung belajar lagi ke
masa tu memang terpukul la bila pak cik tu cakap macam tu .. macam la saya ni ada gaya-gaya orang yang tak nak sambung belaja. terus diam je lepas tu dah cakap tak tahu .lepas kejadian tu saya langsung tidak menjawab call dari mana-mana nombor yang tidak dikenali . sebab apa ? sebab saya trauma nak layan orang suruh masuk belaja dekat tempat dyowang!
selamat berjuang ye !
tetibe rasa nak tangkap gamba plak :D

senyum

tetibe pooh datng kacau dia pun nak ambil gamba jugak!
sebok je tengok la !
pooh pun nak jugak!
okay bagikan 
padan mukan nampak mata je 
hahaha :D

masa ni kena marah dengan saya 
cehh
ganas tak muka :P

last-last dia merajuk membawa dia
HAHA!


tersenyum kembali :) 

good night friends
assalamualaikum :)