Sunday, 4 March 2012

hi reader . errrrr .. emmmm .. okay saya tak tahu nak tulis apa sebenarnye .. lost of word :D ngee  .. tetibe otak menjadi beku dan tidak mampu untuk memulakan cerita .. haha .. tipu je .. 
 beri saya masa untuk berfikir sebentar !
pandang kanan >>>
pandang kiri <<<<

tik
tok
tik
tok
bunyi jam berdetik 
..................60 saat......................
...................120 saat.........................
........................180 saat..............................

akhirnya saya teringat sesuatu .minggu lepas saya menghadiri kelas amali kereta
dengar ceramah selama 3 jam *menguap je kerja serius saya sangat mengantuk masa tu 
but saya masih fokus mendengar

selepas 3 jam 
akhirnya habis juga ceramah dan masa untuk memandu
saya pun mula la dengar cikgu tu cakap apa yang patot buat
tetibe dia berhentikan kereta and ask me for drive
ohh
im so excited 
that my first time drive a car
bukan mudah hendak memandu sebenarnye
alhamdulillah saya drive tak dah la teruk sangat cuma perlu lebih latihan je :)

okay
bye 
salam

No comments:

Post a Comment