Sunday, 6 November 2011

assalamualaikum dan salam sejahtera
selamat menyambut hari raya aidiladha buat semua umat islam 


sewaktu mendengar takbir pagi tadi saya teringat dekat arwah datuk saya
tetiba je saya rasa nak nangis 
25/11 ni genap dua tahun atuk meniggal dunia :(
semoga atuk ditempatkan dikalangan orang-orang beriman .
 amin 


saya juga nak ucapkan takziah an alfatihah buat keluarga sakinah diatas pemergiannya ayahanda tercinta
semoga di tempatkan dikalangan orang-orang yang beriman . amin 


hari ni 6/11/2011
spm lagi lapan hari je lagi
ohh tidak 
saya tak nak ambil spm boleh tak ?
grr..
tak ada sapa pun nak tolong 
padan muka 
>.<
hari ni dari pagi saya langsung tak baca buku 
ada pun saya baca lawak kampus .. ehehe :D
dari tadi makan je kerja saya
pergi rumah nenek  makan 
balik rumah makan lagi 
udah-udah la tu makan najla
nanti gemok baru tahu ^_^
hahaha


mungkin ni last post saya 
selepas spm nanti baru saya akan post yang baru
akan berhabuk dan bersawang lah blog saya ni
hahaha.. 
okay serius balik 
------>>>>> spm bermula pada 14/11/2011
dan ----->>> tamat pada 30/11/2011
lama tak ?
boleh la tahan lama nya 
paper terakhir saya ialah paper biology 
ohh .. paper biol ogy*rapatkan jadi biology 
habis la saya jadi biol nanti O_o
hahahaha
selepas itu tamat la zaman persekolahan saya 
dari tadika sampai la ke tingkatan lima 
doakan saya dapat buat yang terbaik okay dan mendapat soalan yang senang, pemeriksa yang baik hati dan keputusan yang sangat cemerlang
dan buat sahabat-sahabat saya saya doakan awak semua semoga berjaya dan mendapatkan keputusan yang terbaik !
kata-kata terakhir : goodluck in spm <3 
                              : mulakan dengan bismillah
                              : jangan tergopoh gapah semasa menjawab
                              : elakkan daripada kecuaian semasa menjwab terutama sekali semasa menjawab       
                               kertas yang mempunyai perkiraan 
                             : jangan lupa menbuat buat semakan 
                            : dan akhir sekali berdoakan dan bertawakal kepada Allah :)


okay sampai sini je post saya kali ni . saya nak pergi sambung makan balik .. ngee
salam