Tuesday, 27 September 2011


assalamualikum 
dan 
selamat tengahari 
hari ni saya tidak ke sekolah :D
cehh .. suka ya ~
tiap-tiap kali saya masuk ke surau untuk belajar agama 
saya akan baca ayat ni
yang terpapar di dinding dalam surau
ayat tu sebenarnya nak menyedarkan kita supaya jangan terlalu lama bersedih 
diatas sesuatu perkara ^_^


*ketika satu pintu kebahagiaan tertutup 
pintu yang lain akan dibukakan 
tetapi
sering kali 
kita terpaku terlalu lama pada pintu yang tertutup
sehingga 
tidak melihat pintu lain yang dibukakan untuk kita :)

sumber : surau sekolah <3




Saturday, 24 September 2011


hye (:


:)
gamba tu sebenarnye tak ada membawa apa-apa maksud pun 
cuma gambar hiasan semata-mata 
ngee

'If you love somebody, set them free. If they return, they were always yours. If they don’t, they never were.

Don’t leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love.”

.............................................................................

trial exam saya dah abis
sekarang saya sangat takut nak dapat keputusan nya pula
aduhhh 
saya sangat risau 
paling risau bila terjumpa sorang pakcik yang ada anak sama umur dengan sya 
mesti dia akan tanya 
'najla macam mana exam ?
boleh jawab ?
berapa dapat masa percubaan hari tu ?

kemudian dia akan cakap pasal anak dia 
saya tahu anak pak cik memang pandai 
pmr pun dapat 9A
saya tak kisah pun dia nak tanya 
tapi 
dia tu macam berl***k je 
anak dia lagi la 
tak pernah pun nak senyum dengan saya
dengan parents saya lagi la tak pernah 
saya tak suka >.<

nasib baik awak pak cik saya 
sabar je la ~


doakan saya dapat keputusan yang baik <3


Saturday, 10 September 2011



selamat pagi 
saya tak boleh nak taip panjang-panjang 
sebab saya kena study 
esok saya ada percubaan spm !
good luck to all spm candidates 
try your best 
and do the best ^_^

tiada kejayaan tanpa usaha
dan 
orang yang mencapai kejayaan yang luar biasa
asalnya adalah orang biasa-biasa
yang berfikir dan bertindak secara luar biasa !




Monday, 5 September 2011


assalamualaikum 
selamat sejahtera
dan
 selamat petang (:

hari ni dah bermula nye persekolahan
selepas satu minggu bercuti
perasan malas nak ke sekolah 
cehhh
cakap macam la dapat cuti
tak mengapa najla 
lagi beberapa bulan sahaja awak akan ke sekolah

kat atas tu da lari dari topik
saya nak tunjukkan sesuatu 
mari lihat :D

nenek ~
 family sebelah mak 



 kakak dan adik saya 

my family 
sayang mereka sangat-sangat<3


family sebelah abah 
ni dekat uma nenek 


my mom :)
loveyou!!


najlaa :)




ketawa :D


NAJLAA dan QURRATU AINI


rumah nenek :)

<3my parents <3


qurratu aini n nurnawwarah


saya dan mak :)
selendang tu mak yang pakai kan 
heee
>.<


kubur arwah datuk:(
semoga atuk ditempatkan dikalangan orang beriman
amin


qurrtu aini dan najmi


najlaa n yusra


saya sayang mereka yang ada dalam gamba ni sangat-sangat
salam :)

Thursday, 1 September 2011


assalamulaikum dan salam sejahtera
saya nak ucapkan 
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin

dah dua hari raya baru nak post 
tak pe lah 
saya memang selalu lambat :)

saya ingin memohon maaf 
kepada

 keluarga tersayang
sahabat handai
dan
jiran tetangga


selamat hari raya aidilfitri :)


gambar akan dimasukkan ke post akan datang !






Kasihkan manusia lepaskan dia kepada pilihan dan

      keputusannya kerana di situ tanda kita gembira melihat

 insan yang kita sayangi beroleh bahagia 

mampu kah kita buat begitu ?
:(