Sunday, 28 August 2011

apa yang saya selalu buat apabila  mengonline facebook?

1.chat dengan kawan-kawan
2.tengok gambar 
3.updated status 
4.main game *paling disukai oleh saya .. ngee

game yang saya main dalam fb 
1.cityville
2.ddtank
3.petville
4.cafelife
5.cafeworld
6.happy aquarium
7.uberstrike
8.draw my thing

apa tah lagi saya pun tak ingat


 gamba yang dibulatkan tu 
ialah saya pnye 
karakter
dalam game ddtank



tengok la power saya kat atas tu 
sikit je >.<
hhahaha


tengok la gamba kat atas ni
comel je
tengok power dia 
men tinggi lagi
dalam game ni serve 1 dia nilah no 1 
sekali dy serang saya terus mati 
hahaha :)


k la 
tu je saya nak ckp 
 salam 







Hidup umpama aiskrim. Nikmatilah ia sebelum cair.


salam :)

Sunday, 21 August 2011



iloveyou 







F R I E N D S are like balloons . if u let them go , u can't get them back . so , i'm gonna tie u to my heart . so i will never lose you .


 :)

Saturday, 20 August 2011

:)

assalamualaikum dan selamat malam 



hai .. nampak tak komik kat atas ni 
saya nakkkkk 
tapi abah tak kasi beli :(
sedih nye .. 
da jumpa dah komik tu kat popular 
masa tu x bwa duit lebih 
nak mintk kat mak mak mesti tak bagi 
abah plak cakap membazir je 
tak pe nanti saya beli sorok-sorok 
hahaha *kena marah padan muka najlaa 

saya nak fikir kan cara cam ne nak dapatkan komik tu :)
salam